JDM Roxsy

JDM RoxsyJDM Roxsy
JDM RoxsyJDM Roxsy
JDM Roxsy BlauwJDM Roxsy Blauw
JDM Roxsy InterieurJDM Roxsy Interieur

Na de overname van de JDM-SIMPA fabriek door Baelen-Gaillard Industrie Group (BGI) in het najaar van 2010, werd het vizier gericht op de toekomst. Na een gedegen onderzoek- en ontwikkelingsperiode heeft dit geresulteerd in de komst van een nieuw model brommobiel, de JDM ROXSY!

Na de overname van de JDM-SIMPA fabriek door Baelen-Gaillard Industrie Group (BGI) in het najaar van 2010, werd het vizier gericht op de toekomst. Na een gedegen onderzoek- en ontwikkelingsperiode heeft dit geresulteerd in de komst van een nieuw model brommobiel, de JDM ROXSY!

Algemeen

Het sleutelwoord van de ROXSY is eigenzinnigheid en dat kenmerkt zich door de stoere, eigentijdse vormen. De voorbumper is een ware blikvanger door de eigenzinnige druppelvorm. De portieren hebben een reliëf wat het uiterlijk van deROXSY een dynamisch accent geeft. De extra brede koplampen en achterlichten zorgen ervoor dat de bestuurder te allen tijde goed zicht heeft én goed zichtbaar is voor medeweggebruikers. De binnenruimte en de motorkap zijn extra geïsoleerd om nog stiller van elke rit te kunnen genieten. De ROXSY is met oog voor detail afgewerkt en is voorzien van een strakke laklaag.

Het interieur van de ROXSY kan zich meten met dat van een luxe personenwagen. Het instrumentenpaneel is volledig digitaal uitgerust waarbij in één oogopslag alle relevante informatie af te lezen is. Het designer dashboard ademt de sfeer van elegantie en duurzaamheid wat versterkt wordt door de kleur accenten in de binnenruimte. De overzichtelijke middenconsole heeft een geïntegreerd 12V contactpunt. Ook heeft dit nieuwe kroonjuweeltje uit de stal van JDM een nieuw type radio/CD/MP3 speler, met speakers in de portieren en achterpanelen en met een op het dak gemonteerde, moderne antenne meegekregen. De ROXSY komt in verschillende uitvoeringen:  de ROXSY ELITE, de ROXSY SPORT en de ROXSY GT. De Roxsy Elite is voorzien van 14 inch lichtmetalen velgen, getinte ruiten, designer buitenspiegels met geïntegreerde knipperlichten, elektrisch bedienbare ramen, 3de remlicht, mistlamp, centrale portiervergrendeling en parkeersensoren op de achterbumper.

Uitrusting

✔ Klok
✔ Digitale kilometerteller met dagteller, snelheidsmeter, toerenteller, indicator lading accu
✔ Lampje ontwaseming achterruit en signaallampjes
✔ Weergave: Uur, waarschuwingssignaal veiligheidsgordel vergeten, waarschuwingssignaal licht vergeten uit te zetten
✔ Mistlacht achter
✔ 3e remlicht
✔ Achteruitrijverlichting
✔ Achterruit met ontwaseming
✔ Startbeveiliging wanneer versnelling ingezet
✔ Binnenspiegel met dag/nacht stand
✔ Centrale portiervergrendeling met AB
✔ Radio/CD Speler

✔ Tankdop met sleutel
✔ Verstelbare bestuurders- en passagiersstoel
✔ Versterkte geluidsisolatie
✔ Getinte ramen
✔ Aluminium velgen
✔ Van binnenuit verstelbare buitenspiegels
✔ Elektrisch bedienbare ramen
✔ Yanmar motor
✔ Tankinhoud: 17L, kofferruimte: +1000L, banden: 165/65/14

Interesse in een minicar?

Neem contact met ons op voor een proefrit.
 

Minicar Centre Ureterp
De Gilden 7
9247 CX Ureterp
T: 0512 - 589184
E: info@minicarcentre.nl